«Leicester City» treneri par uzvaru Premjerlīgā gaida piecu miljonu mārciņu prēmija

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Anglijas klubu «Leicester City» līdz uzvarai Premjerlīgā šķir trīs punkti, kuri jāgūst trīs spēlēs, bet treneri Klaudio Ranjēri triumfa gadījumā gaida piecu miljonu sterliņu mārciņu (6,41 miljonu eiro) liela prēmija, kas paredzēta šādā gadījumā līgumā, informē «The Times».

Ranjēri pārņēma komandu pagājušās sezonas izskaņā ar uzdevumu noturēt to Premjerlīgā. Komandas īpašnieki līgumu pat noslēdza tā, lai atlaišanas gadījumā trenerim nevajadzētu maksāt lielu kompensāciju.

Gada alga Ranjēri ir pusotra miljona sterliņu mārciņu, kā arī 100 tūkstoši māciņu par katru vietu turnīra tabulā, kas augstāka par astoņpadsmito, kas nozīmē vēl 1,7 miljonus.

Sezonu «Leicester City» sāka kā viens no pretendentiem uz izkrišanu no Premjerlīgas, taču svētdien priekšlaikus jau var kļūt par čempionu.

Ja pat šajā spēlē Lesteras komanda piedzīvotu zaudējumu, tad pie titula tā var tikt arī nākamajā dienā, ja tuvākā sekotāja «Tottenham Hotspur» zaudētu «Chelsea».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu