«Nikars» telpu futbolisti kārtējo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Par Latvijas telpu futbola čempioniem jau devīto reizi sestdien kļuvuši Rīgas «Nikars». Finālsērijas trešajā spēlē «Nikars» savā laukumā ar 6:2 (2:1) uzvarēja «Beitar» komandu, sērijā līdz trim panākumiem uzvarot ar 3-0.

Uzvarētāju sastāvā ar diviem vārtiem izcēlās Artjoms Koļesņikovs.

Vēl pirmais puslaiks starp abām komandām aizritēja līdzvērtīgā cīņā, jo dueļa astotajā minūtē «Nikars» spēlētājs Igors Avanesovs, bet astoņas minūtes vēlāk Andrejs Šustrovs panāca izlīdzinājumu. Tomēr Maksims Seņs 19.minūtē atjaunoja vadību «Nikars» komandai, taču otrajā puslaikā mājinieki pilnībā kontrolēja cīņas gaitu un tika pie uzvaras ne tikai spēlē, bet arī visā čempionātā.

Jau ziņots, ka pirmajā finālsērijas mačā «Nikars» bija pārāki ar 9:0, bet otrajā pieveica «Beitar» spēlētājus ar 6:1.

Pēdējos divos mačos «Nikars» komandai bija jāiztiek bez serbu vārtsarga Nemanjas Momčiloviča, kurš par fizisku uzbrukumu tiesnesim saņēma gadu ilgu diskvalifikāciju.

Momčilovičs Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) Disciplinārlietu komisijā bija vērsies ar vēstuli, kurā atvainojās par izdarīto, tādējādi LTFA viņam piesprieda iespējami mazāko sodu.

Tikmēr «Nikars» vienībai tika piešķirts reglamentā paredzētais iespējami bargākais naudas sods - 1500 eiro.

Latvijas telpu futbola regulārajā čempionātā spēlēja astoņas komandas, kur pārliecinoši labākā bija «Nikars» vienība, kura 14 spēlēs izcīnīja 13 uzvaras, bet vēl vienā cīņā nospēlēja neizšķirti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu