Žurnālisti Vārdiju atzīst par Anglijas premjerlīgas labāko futbolistu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lesteras «City» komandas uzbrukuma līderis Džeimijs Vārdijs Futbola žurnālistu asociācijas balsojumā atzīts par Anglijas premjerlīgas 2016.gada labāko futbolistu.

Pašlaik 29 gadus vecais Vārdijs, kurš ar 22 gūtiem vārtiem ir šīs sezonas trešais labākais premjerlīgas snaiperis, balsojumā guva pārliecinošu uzvaru, apsteidzot savu komandas biedru alžīriešu pussargu Rijadu Mahrezu, kurš pirms nedēļas tika atzīts par labāko savu kolēģu - premjerlīgas futbolistu vērtējumā. Savukārt trešais balsojumā palika vēl viens Lesteras komandas spēlētājs - francūzis N'Golo Kantē.

«Tas ir liels gods saņemt tik prestižu balvu un iekļūt starp iepriekšējo gadu uzvarētājiem, kuru vidū ir daudzi neticami labi spēlētāji,» uzvaru žurnālistu balsojumā komentēja Vārdijs.

Kopumā žurnālisti savās anketās minēja septiņus Lesteras kluba futbolistus.

Vārdijs balvu, kura tiek pasniegta kopš 1948.gada, saņems sezonas noslēguma pasākumā, kas 12.maijā notiks Londonā.

Jau ziņots, ka Lesteras «City» pirmdien var nodrošināt sensacionālu uzvaru Anglijas premjerlīgā, ja vien viņu tuvākie sekotāji - Totenhemas «Hotspur» pirmdien nespēs viesos uzvarēt Londonas «Chelsea» komandu.

Turnīra tabulā Lesteras «City» ir līderi ar 77 punktiem 36 spēlēs, kamēr «Hotspur» ir 69 punkti 35 mačos. Trešo vietu ar 67 punktiem 36 mačos ieņem Londonas «Arsenal», kas vairs nevar apdraudēt līderu pozīciju.

Pārsteidzošā Lesteras komanda pērn finišēja 14.pozīcijā starp 20 klubiem un ar grūtībām nosargāja vietu Anglijas premjerlīgā, bet vēl sezonu iepriekš tā spēlēja Anglijas pēc spēka otrajā līgā - «Championship», kurā izcīnīja čempiona titulu un kvalificējās premjerlīgai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu