Vai Čempionu līgas finālā atkārtosies Madrides klubu derbijs?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Atbildes spēli UEFA Čempionu līgas pusfinālā šovakar aizvadīs Spānijas komanda Madrides «Real» un Anglijas vienība Mančestras «City». Mačs «Santiago Bernabeu» stadionā sāksies pl. 21.45 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē translēs kanālā TV6.

Vēl otrdien no rīta neskaidra bija «Real» līdera Krištianu Ronaldu dalība spēlē. Viņš iedzīvojies gūžas savainojumā. Pirms mača dienā notikušajā treniņā viņš piedalījies kopā ar visu komandu, vēsta Spānijas laikraksts «Marca».

Komandu pirmajā mačā, kas Mančestrā noslēdzās bezvārtu neizšķirti, turnīra visu laiku rezultatīvākais spēlētājs Ronaldu traumas dēļ nebija pieteikumā. Tagad esot gatavs doties laukumā jau no pirmās minūtes.

Tikmēr individuāli trenējās pēdējā laikā savainojumu nomocītais Francijas izlases uzbrucējs Karims Benzemā. Viņam trauma liedza pabeigt spēli pirms nedēļas. Pats «Real» vienības uzbrucējs ir noskaņots optimistiski, lai gan galvenais treneris Zinedins Zidāns izteicās, ka Benzemā nespēlēs.

«Lūdzu līdzjutējus būt kopā ar mums un atbalstīt mūs ar pilnu atdevi, nežēlojot sevi,» «Realmadrid TV» citēts «Real» vārtsargs Keilors Navass. «Arī mēs sevi laukumā nežēlosim. Kad viņi mūs pienācīgi atbalsta, mēs to dzirdam. Dosimies laukumā, lai cīnītos par uzvaru.»

Mančestras komandas treniņā ar kopējo grupu piedalījies iepriekš savainojumu dziedējušais pussargs Jaja Turē, vēsta vienība. Pagaidām gan nav skaidrības par viņa došanos laukumā.

«City» spāņu pussargs Davids Silva izlaida pēdējo treniņu, taču tajā piedalījās kapteinis Vensāns Kompanī, pussargs Kevins de Brujne un uzbrucējs Serhio Agueru.

Otrdien otro reizi pēdējo trīs gadu laikā finālā iekļuva Madrides «Atletico» komanda, kas pusfināla atbildes spēlē ar 1:2 Minhenē piekāpās Vācijas vienībai «Bayern». Divu spēļu summā komandas cīnījās neizšķirti 2:2, bet tālāk, pateicoties vairāk gūtiem vārtiem izbraukumā, tika Diego Simeones vadītā Spānijas vienība.

2014. gada Čempionu līgas finālā tikās Madrides «Real» un Madrides «Atletico».

Čempionu līgas fināls risināsies 28. maijā «San Siro» stadionā Milānā. Tā būs ceturtā reize, kad Eiropas klubu turnīra uzvarētājs tiks noskaidrots «San Siro».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu