Toress: «Atletico» var uzvarēt UEFA Čempionu līgā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas futbola klubs Madrides «Atletico», kas otrdien UEFA Čempionu līgas pusfinālā no tālākas cīņas izslēdza Vācijas grandu Minhenes «Bayern», var kļūt par šā turnīra čempionu, uzskata komandas uzbrucējs Fernando Toress.

«Atletico» komanda otrdien Minhenē piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 1:2 (0:1). Divu spēļu summā rezultāts bija neizšķirts 2:2, bet finālu, pateicoties izbraukumā gūtajiem vārtiem, sasniedza Spānijas klubs.

«Mēs vēlamies uzvarēt šajā turnīrā,» uzsvēra 32 gadus vecais Toress, kurš UEFA Čempionu līgā triumfēja 2012.gadā Anglijas kluba Londonas «Chelsea» sastāvā.

«Mums ir iespēja pārrakstīt vēsturi, un fināla pretiniekam nav nozīmes. Pārspējām Nīderlandes, Spānijas un tagad arī Vācijas čempionus, lai sasniegtu finālu,» sacīja Toress.

Izslēgšanas spēļu turnīrā «Atletico» astotdaļfinālā pārspēja Eindhovenas PSV, savukārt ceturtdaļfinālā komandai izdevās pieveikt pagājušās sezonas UEFA Čempionu līgas uzvarētāju «Barcelona».

«Esam sajūsmā,» atzina «Atletico» uzbrucējs Antuāns Grīzmans, kurš pusfināla atbildes mačā guva vārtus. «Tā bija ļoti grūta spēle. Mums bija ļoti stiprs pretinieks. Mums bija jāaizsargājas un jācenšas gūt vārtus, un to arī izdarījām. Pretinieki bija labāki, bet guvām vārtus izbraukumā, kas bija ļoti svarīgi.»

Arī «Atletico» galvenais treneris Djego Simone atzina, ka «Bayern» bija spēcīgs pretinieks. «Man tiešām jāsaka, ka spēlējām pret labāko komandu, pret kādu manā karjerā ir nācies spēlēt. Tas bija neticami, kā viņi spēlēja.»

«Atletico» otro reizi trīs gadu laikā sasniegusi UEFA Čempionu līgas finālu. 2014.gadā «Atletico» finālā piekāpās Madrides «Real».

Otras pusfināla sērijas pirmajā mačā Mančestras «City» nospēlēja 0:0 ar «Real», un trešdien Madridē notiks atbildes spēle.

Līdz ar to joprojām ir augsta iespējamība, ka otro reizi trīs gadu laikā UEFA Čempionu līgas finālā spēlēs divas Madrides komandas. Tāpat finālu joprojām var sasniegt arī Mančestras «City» komanda, ko pēc šīs sezonas pārņems pašreizējais «Bayern» galvenais treneris Hoseps Gvardiola.

Čempionu līgas fināls 28.maijā norisināsies «San Siro» stadionā Milānā.

Pērn par UEFA Čempionu līgas titula ieguvēju kļuva «Barcelona», kas finālā ar 3:1 pieveica Itālijas klubu Turīnas «Juventus».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu