Pelegrīni: Madrides «Real» vienkārši paveicās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Mančestras «City» galvenais treneris Manuels Pelegrīni pēc zaudējuma (0:1) UEFA Čempionu līgas pusfināla atbildes spēlē Spānijas vienībai Madrides «Real» izteicās, ka ir apbēdināts, jo viņa vadītā komanda nebija pelnījusi piedzīvot neveiksmi. Turklāt «Real» esot paveicies.

«Esam sarūgtināti, jo nebijām pelnījuši zaudēt. Pretiniekam gūtajos vārtos ļoti paveicās,» UEFA mājas lapā citēts Čīles speciālists. «Spēle komandām, kuras neizveidoja daudz momentu, bija līdzīga. Nespējām realizēt mūsu idejas, un sāncenši paši nedeva iespējas. Taisnīgs rezultāts būtu neizšķirts. «Real» komandai vienkārši paveicās.»

Abu komandu pirmā spēle Mančestrā noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu.

«Mums pietrūka Davida Silvas un Samira Nasri, bet Jaja Turē tikai nesen atgriezās ierindā pēc savainojuma sadziedēšanas,» teica Pelegrīni. «Uzskatu, ka neviena no komandām nebija pelnījusi uzvarēt. Abas spēles bija līdzīgas. Tajās aizsardzība bija labāka par uzbrukumu. Spēlējām pret spēcīgu komandu, bet neuzskatu, ka tā bija labāka par mums.»

Čempionu līgas fināls būs 2014. gada atkārtojums. Arī toreiz par Eiropas klubu turnīru prestižāko trofeju cīnījās Madrides vienības «Atletico» un «Real».

«Mums klājās ļoti smagi, bet zinājām, ka tā būs. Rezultātā esam sasnieguši, ko vēlējāmies, un esam laimīgi. Spēlētāji to ir pelnījuši. Krištianu Ronaldu spēlēja, kā to dara vienmēr. Katrs no futbolistiem laukumā atdeva visus spēkus, tāpēc arī iekļuvām finālā, kas solās būt ļoti līdzvērtīgs,» sacīja «Real» galvenais treneris Zinedins Zidāns.

Čempionu līgas fināls risināsies 28. maijā «San Siro» stadionā Milānā. Tā būs ceturtā reize, kad Eiropas spēcīgākais klubu turnīra uzvarētājs tiks noskaidrots «San Siro».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu