Izskan kārtējās versijas par Ibrahimoviča nākotni

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Francijas čempionvienības Parīzes «Saint-Germain» (PSG) zvaigzne Zlatans Ibrahimovičs varētu atgriezties Itālijas futbola klubā «AC Milan», atklājis spēlētāja aģents Mino Rajola.

Šajā vasarā noslēgsies 34 gadus vecā Ibrahimoviča līgums ar PSG vienību, un interesi par viņa pakalpojumiem izrādījuši daudzi klubi, tostarp no Itālijas, Anglijas un Ķīnas.

PSG komandai Ibrahimovičs pievienojās 2012.gada jūlijā, pārnākot tieši no «AC Milan» vienības. «Ibra varētu atgriezties Milānā,» intervijā žurnālam GQ atklājis Rajola.

Ibrahimoviča aģents iepriekš pauda variantu, ka spēlētājs varētu palikt PSG komandā, taču slavenais Zviedrijas futbolists izteicies, ka, visticamāk, viņš nepaliks Francijas čempionvienībā.

Interesi par Ibrahimoviču izrādījuši Anglijas premjerlīgas klubi Mančestras «United», Londonas «Chelsea» un Londonas «Arsenal».

PSG aprīlī nodrošināja Francijas čempiona titulu ceturto gadu pēc kārtas.

Ibrahimovičs šosezon Francijas čempionātā guvis 34 vārtus, kas ir pārliecinoši labākais rādītājs līgā.

Karjeras laikā Ibrahimovičs spēlējis arī tādos slavenos klubos kā Amsterdamas «Ajax», Turīnas «Juventus», Milānas «Inter» un «Barcelona».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu