Ibrahimoviču gaida kā vienu no Mančestras «United» treneriem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Zviedrijas uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs pēc futbolista karjeras beigām turpinās darbu Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras «United» treneru korpusā, vēsta izdevums «The Telegraph».

Nākamajā sezonā 34 gadus vecais Ibrahimovičs spēlēs Mančestras «United». Ap viņu portugāļu speciālists Žuzē Mourinju, kurš tuvākajā laikā oficiāli tiks apstiprināts par galveno treneri, veidos komandu.

«The Telegraph» raksta, ka Ibrahimovičs vismaz nākamo sezonu spēlēs komandā, bet pēc tam varētu kļūt par vienu no Mourinju asistentiem.

«United» komandu beidzis vadīt Nīderlandes speciālists Luijs van Gāls, kura vadībā Mančestras futbolisti pagājušās nedēļas nogalē izcīnīja Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausu.

Uz Angliju no Ķīnas, lai nokārtotu visas līguma formalitātes, dodas Mourinju aģents Horhe Mendess.

Ibrahimovičs līdz šim pārstāvēja Francijas spēcīgāko komandu Parīzes «Saint-Germain» (PSG), pēc sezonas beigām kļūstot par brīvo aģentu. Savukārt 53 gadus vecais Mourinju vēl iepriekšējā sezonā vadīja Londonas «Chelsea». Neveiksmīgā snieguma dēļ viņš decembra beigās no galvenā trenera amata tika atstādināts.

Mančestras «United» šo sezonu noslēdza Anglijas premjerlīgas piektajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu