Ibrahimovičs: Pie Mourinju jutos kā Terminators

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Zviedrijas uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs tuvākajā laikā, visticamāk, kļūs par Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras «United» spēlētāju. Viņš kļūšot par pirmo jaunpienācēju, ko izvēlējies komandas nākamais treneris Žuzē Mourinju. Pagaidām gan par abu pievienošanos klubam oficiāla paziņojuma nav.

«Viņš no manis dabūja ārā to, kas nebija pa spēkam nevienam citam trenerim. Kad spēlēju viņa vadībā, jutos kā Terminators,» BBC citē Ibrahimoviča teikto.

34 gadus vecais Ibrahimovičs piekritis kļūt par Mančestras «United» futbolistu, vēsta Nīderlandes laikraksts «De Telegraaf».

«Jutos ļoti pārliecināts. Kā kaķis, kurš jūtas kā lauva,» teica Ibrahimovičs.

Pirmdien «United» kluba vadība no darba oficiāli atbrīvoja Nīderlandes speciālistu Luisu van Gālu. Pēc tam vēl vairāk uzvirmoja runas par Žuzē Mourinju stāšanos pie kluba stūres.

Portugāles speciālists šobrīd atrodas Londonā.

Ibrahimovičs Mourinju vadībā spēlēja Itālijas kluba Milānas «Inter» sastāvā.

Aizvadītajā sezonā Ibrahimovičs Parīzes kluba «Saint-Germain» (PSG) sastāvā 50 mačos izcēlās ar 51 vārtu guvumu un 19 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu