Mourinju Mančestras «United» nopelnīs 78 miljonus eiro

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Portugāles speciālists Žuzē Mourinju vienojies par līguma nosacījumiem ar Anglijas premjerlīgas futbola klubu Mančestras «United», vēsta «Sky Sports». Vēl jānokārto dažas formalitātes. Laikraksts «The Sun» raksta, ka treneris piekritis trīs gadu kontraktam, kuru laikā nopelnīs vairāk nekā 78 miljonus eiro.

Vienošanās panākta par Mourinju personīgajiem nosacījumiem. Vēl atlicis nokārtot komerciālos jautājumus.

53 gadus vecajam Mourinju ir spēkā līgums ar «Jaguar», savukārt viens no Mančestras «United» galvenajiem sponsoriem ir konkurējošā kompānija «General Motors», ar kuru klubam ir spēkā septiņu gadu līgums.

Mourinju procentuāli ir uzvarām bagātākais Anglijas premjerlīgas treneris, kuri pie kādas komandas stūres bijuši vismaz 25 spēles. Viņa vadībā Londonas «Chelsea» izcīnījusi uzvaras 66% spēļu. Tiesa, iepriekšējā sezona Mourinju bija neveiksmīga un viņš no amata tika atstādināts.

«The Sun» rīcībā esošā informācija liecina, ka Mourinju vienojies par trīs gadu līgumu, kuru laikā nopelnīs vismaz 78 miljonus eiro. Vēl tikusi apspriesta vienošanās uz pieciem gadiem.

Tāpat izskan ziņas, ka Mančestras «United» galvenā trenera asistenta amats būs jāpamet komandas leģendai Raienam Gigsam. Savukārt līdz ar Mourinju ierašanos «Old Trafford», komandai pievienosies viens no pasaules labākajiem uzbrucējiem Zlatans Ibrahimovičs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu