Levandovska aģents pārrunājis iespējamo futbolista pāreju uz «Real»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Vācijas futbola bundeslīgas čempiones Minhenes «Bayern» uzbrucēja Roberta Levandovska aģents pārrunājis iespējamo spēlētāja pāreju uz Spānijas grandu Madrides «Real», vēsta «Spiegel».

Bundeslīgas rezultatīvākajam futbolistam Levandovskim līgums ar «Bayern» komanda ir spēkā līdz 2019.gada jūnijam, tomēr jau labu laiku tiek runāts par viņa iespējamo pāreju uz «Real».

«»Real» viennozīmīgi ir jebkura futbolista sapnis. Tomēr dažreiz ir jāpārdomā, vai vērts pieņemt jaunus izaicinājumus. Kas attiecas uz manu karjeru, esmu galvenais, kurš pieņem lēmumu šajā jautājumā,» saka Levandovskis.

Tikmēr viņa aģents Cezarijs Kučarskis atklāja, ka jau vairākas reizes ticies ar Madrides klubu.

«Esam informējuši «Bayern», ka mums bijušas sarunas ar «Real»,» atzīmēja aģents.

Kā vēsta «Spiegel», Levandovskis par sešu gadu līgumu ar «Real» varētu saņemt 200 miljonus eiro.

«Mēs Robertu nekur nelaidīsim, lai arī kāds būs piedāvājums. Viņš nākamsezon spēlēs «Bayern»,» uzsvēra Bavārijas kluba vadītājs Karls Haincs Rumenige.

Levandovksis profesionāļa karjeru sāka pirms desmit gadiem, kad pārstāvēja savas dzimtenes Polijas vienību Pruškovas «Znicz», bet divus gadus vēlāk viņš pievienojās Poznaņas «Lech» komandai.

No 2010. līdz 2014.gadam viņš pārstāvēja Vācijas bundeslīgas komandu Dortmundes «Borussia», bet aizpērn polis pievienojās «Bayern» komandai.

Mēneša sākumā «Bayern» futbolisti ceturto gadu pēc kārtas un 26.reizi kluba vēsturē kļuva par Vācijas bundeslīgas čempioniem. Savukārt UEFA Čempionu līgā vienība šosezon apstājās pusfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu