Mesi guvis traumu Argentīnas vienīgajā pārbaudes mačā pirms «Copa America»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Argentīnas futbola zvaigzne Lionels Mesi piektdien guva savainojumu valstsvienības vienīgajā pārbaudes mačā pirms jūnijā gaidāmā Dienvidamerikas izlašu turnīra «Copa America».

Pasaules vicečempione Argentīnas izlase piektdien savā laukumā pārbaudes spēlē ar rezultātu 1:0 (1:0) pārspēja Hondurasas futbolistus. Vienīgos vārtus mača 31.minūtē guva Gonsalo Igvains.

Spēles 59.minūtē Mesi guva muguras savainojumu. Futbolists spēli nespēja turpināt un nedaudz vēlāk Argentīnas izlases zvaigzne tika nomainīts.

Piecas reizes par pasaules gada labāko futbolistu atzītais Mesi tika nogādāts slimnīcā, lai veiktu padziļinātākas medicīniskās pārbaudes. Pagaidām vēl nav zināms, cik nopietnu savainojumu guvis Spānijas čempionvienības «Barcelona» uzbrucējs.

Kā zināms, jūnijā ASV risināsies prestižais «Copa America» turnīrs, kurā Argentīnas izlase nav spējusi triumfēt 23 gadus.

Pērn «Copa America» finālā Argentīna pamatlaikā un papildlaikā spēlēja neizšķirti 0:0 ar mājinieci Čīli, kas pēcspēles sitienos guva panākumu ar 4:1 un pirmo reizi vēsturē uzvarēja šajā turnīrā.

«Copa America» sacensību titulētākā izlase ar 15 triumfiem ir Urugvaja, bet Argentīna atpaliek par vienu panākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu