Latvijas futbola izlases spēles Baltijas kausā demonstrēs Sportacentrs.com TV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: STR / AFP

Sportacentrs.com TV, turpinot veiksmīgo sadarbību ar Latvijas Futbola federāciju, panācis vienošanos par Baltijas kausa izcīņas pārraižu nodrošināšanas tiesībām. Sportacentrs.com TV tiešraidē rādīs Latvijas izlases spēles pret Lietuvu (1. jūnijs) un Igauniju (4. jūnijs), tādējādi radot iespēju tās redzēt jebkuram Latvijas iedzīvotājam.

Maksims Raspopovs, Latvijas Futbola federācijas Projektu nodaļas vadītājs:

«Augsti vērtējam Sportacentrs.com TV tehniskās iespējas nodrošināt kvalitatīvas tiešraides. Baltijas kausa izcīņa mūsu izlasei ir svarīgs turnīrs, tāpēc ir svarīgi, lai skatītājiem būtu iespējams vērot Latvijas futbola izlašu spēles, arī netiekot uz kādu no tām klātienē.»

Baltijas kausa izcīņa ir vecākais starptautiskais šāda veida izlašu turnīrs Eiropā, kura pirmsākumi meklējami jau 1928. gadā, kad turnīrs norisinājās Tallinā. Kausa izcīņa notiek reizi divos gados, pārmaiņus Lietuvā, Latvijā un Igaunijā. Pagājušajā turnīrā kausu ieguva tieši Latvijas nacionālā futbola izlase. Kopumā Baltijas kausa izcīņas vēsturē oficiālajos turnīros Latvija triumfējusi 11 reizes, desmit uzvaras ir Lietuvai, kamēr Igaunijas izlasei pie panākuma līdz šim izdevies tikt trīs reizes.

Baltijas kausa spēļu kalendārs

DatumsSpēle
28. maijsU21 Lietuva – U21 Igaunija
29. maijsLietuva – Igaunija
31. maijsU21 Latvija – U21 Lietuva (Sportacentrs.com tiešraide internetā)
1. jūnijsLatvija – Lietuva (Sportacentrs.com TV tiešraide)
3. jūnijsU21 Igaunija – U21 Latvija (Sportacentrs.com tiešraide internetā)
4. jūnijsIgaunija – Latvija (Sportacentrs.com TV tiešraide)
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu