Tīņu sensācija Rešfords paraksta jaunu līgumu ar Mančestras «United»

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Talantīgais futbolists Markuss Rešfords parakstījis jaunu līgumu ar Anglijas premjerlīgas komandu Mančestras «United», pirmdien pavēstīja klubs.

18 gadus vecais Rešfords jauno līgumu ar Mančestras «United» komandu noslēdzis līdz 2020.gadam ar iespēju to pagarināt vēl uz gadu.

Rešfords ir Mančestras «United» kluba akadēmijas audzēknis un pirmās komandas rindās debitēja vien februārī, taču sezonas turpinājumā uzbrucējs guva astoņus vārtus 18 mačos.

Pēc spilgtas debijas sezonas Mančestras «United» sastāvā Rešfords tika iekļauts Anglijas valstsvienības kandidātu sarakstā dalībai Eiropas čempionāta finālturnīrā.

Aizvadītās nedēļas nogalē Rešfords debitēja Anglijas izlases rindās ar vārtu guvumu, palīdzot komandai pārbaudes mačā ar 2:1 pārspēt Austrāliju, tādējādi arī uzlabojot savas izredzes iekļūt sastāvā dalībai Eiropas čempionātā.

«Markuss no dabas ir talantīgs futbolists ar lielisku potenciālu. Viņš ir lieliski izmantojis savas izdevības un ātri iejuties pirmajā komandā. Viņš vēl ir ļoti jauns, un ir vajadzīga pacietība, taču viņš attīstās pareizajā virzienā. Mēs ticam, ka viņu sagaida lieliska nākotne,» preses paziņojumā sacīja kluba viceprezidents Eds Vudvards.

Līgumu līdz 2020.gadam ar iespēju to pagarināt vēl uz gadu Mančestras «United» komanda noslēgusi arī ar 19 gadus veco kreisās malas aizsargu Kameronu Borfiku-Džeksonu. Kluba akadēmijas audzēknis pērn novembrī debitēja pirmās komandas rindās, sezonas turpinājumā aizvadot 14 mačus.

Mančestras «United» pagājušajā nedēļā galvenā trenera amatā apstiprināja portugāļu speciālistu Žuzē Mourinju, kurš iepriekš strādāja ar citu Anglijas klubu Londonas «Chelsea».

Šajā premjerlīgas sezonā Mančestras «United» samierinājās ar piekto vietu un nākamajā sezonā nespēlēs UEFA Čempionu līgā, nestartējot tajā otro reizi kopš 1996.gada.

Mančestras «United» izdevās izcīnīt Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausu, tomēr pēc sezonas no galvenā trenera amata tika atlaists nīderlandiešu speciālists Luijs van Gāls.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu