Vārdijs uz četriem gadiem pagarinās līgumu ar Lesteras «City»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viens no pagājušās sezonas lielākajiem atklājumiem Anglijas futbolā Džeimijs Vārdijs pagarinās līgumu ar čempioni Lesteras «City», vēsta klubs.

Lesteras klubs nupat aizvadītajā premjerlīgas sezonā sensacionāli triumfēja Anglijas premjerlīgā, bet Vārdijs ar 24 vārtiem bija starp turnīra rezultatīvākajiem basketbolistiem. Tas par uzbrucēju izraisīja lielu interesi no slaveniem klubiem, bet vistuvāk viņa nolīgšanai bija Londonas «Arsenal».

«»City» ar Vārdija pārstāvjiem panākusi vienošanos, ka līgums ar viņu tiks pagarināts vēl uz četriem gadiem. Abas puses cer, ka šis solis pieliks punktu spekulācijām par Džeimija nākotni un apliecinās viņa ilgtermiņa saistības ar «City»,» teikts Lesteras kluba paziņojumā.

Līdz Eiropas čempionāta finālturnīrā beigām nedz klubs, nedz Vārdijs nesniegs plašākus komentārus par jauno līgumu.

Šobrīd Vārdijs kopā ar Anglijas izlasi atrodas Francijā, kur notiek Eiropas čempionāts. Pagājušajā nedēļā viņš devās laukumā uz maiņu spēlē pret Velsu un izcēlās ar vārtu guvumu. Pirmdien angļi astotdaļfinālā spēkosies ar pārsteidzošo debitanti Islandi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu