Bekenbauers: Vācijai 1/4 finālā labāk būtu tikties ar Spāniju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācu futbola leģenda Francs Bekenbauers uzskata, ka Vācijas valstsvienībai Eiropas čempionāta (EČ) finālturnīra ceturtdaļfinālā izdevīgāk būtu tikties ar Spānijas, nevis Itālijas izlasi.

«Vācijas izlase sevi labi parādīja mačā ar Slovākiju,» leģendārais Bekenbauers, kurš pirms čempionāta tika iekļauts simboliskajā visu laiku Eiropas čempionātu izlasē, citēts izdevumā «Bild». «Tagad būs jātiekas ar Spāniju vai Itāliju. Spānijas komanda ir daudz kustīgāka, bet es gribētu tikties tieši ar to.»

Vācijas valstsvienības pretiniece ceturtdaļfinālā noskaidrosies pirmdien, kad astotdaļfināla mačs jāaizvada iepriekšējā EČ finālistēm Spānijai ar Itāliju. Cīņa sāksies pl. 19, un to tiešraidē translēs kanālā LTV7.

«Itālija šādos turnīros mūs bieži izslēgusi no tālākas dalības, pat tad, ja spēle īsti nevedas. Taču mums nevajadzētu baidīties ne no viena pretinieka,» pastāstīja Bekenbauers.

Vācija ar Itālijas - Spānijas pāra uzvarētāju ceturtdaļfināla spēli aizvadīs 2. jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu