Islandes treneris: Mums ir pa spēkam uzvarēt jebkuru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Islandes futbola valstsvienības galvenā trenera palīgs Heimirs Haldgrimsons uzskata, ka viņa pārstāvētā izlase Eiropas čempionāta (EČ) finālturnīrā var uzveikt jebkuru pretinieku.

Islande pirmdien astotdaļfinālā ar 2:1 šokējoši uzvarēja Anglijas nacionālo komandu, iekļūstot ceturtdaļfinālā.

«Bijām šokēti ielaist tik ātrus vārtus. Iesitot pendeli, Anglija uzskatīja, ka jau uzvarējusi, taču pēc šā vārtu guvuma nespēja saņemties,» pārdomās dalījās Haldgrimsons.

«Mūsu sākotnējais mērķis bija iziet no apakšgrupas. Tagad mūsu uzdevums - uzvarēt. Ja mēs labi sagatavosimies, Islandei ir pa spēkam uzvarēt jebkuru pretinieku. Galvenais ir ticēt saviem spēkiem,» skaidroja Haldgrimsons.

Ceturtdaļfinālā Islandes futbola izlase spēkosies ar mājiniekiem Franciju, kas astotdaļfinālā ar 2:1 uzveica Īrijas valstsvienību.

Zīmīgi, ka Anglija nav spējusi uzvarēt nevienā Eiropas čempionāta izslēgšanas turnīra mačā, ko neaizvada savā laukumā.

Anglijas futbolisti piedalījās devītajā Eiropas čempionātā, tomēr līdz šim nekad nav tikuši tālāk par pusfinālu, kur zaudēja 1968. un 1996. gadā, turklāt otro no šiem turnīriem uzņēma savās mājās. Iepriekšējās divās dalības reizēs vienība zaudējusi ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu