Rūnijs neplāno pamest Anglijas futbola izlasi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Uzbrucējs Veins Rūnijs neplāno likt punktu karjerai Anglijas valstsvienībā, vēsta britu laikraksts «Mirror».

Pirmdien Anglijas izlase Eiropas čempionāta (EČ) astotdaļfinālā ar 1:2 piedzīvoja kaunpilnu neveiksmi pret Islandes izlasi.

«Esam ļoti sarūgtināti. Tomēr man patīk spēlēt izlasē, es ar to lepojos. Man būs interesanti pasekot līdzi, kas būs jaunais izlases galvenais treneris. Ja es ietilpšu viņa plānos, turpināšu spēlēt valstsvienībā,» sacīja Rūnijs.

«Mūsu valstsvienībai ir spoža nākotne. Diemžēl šajā turnīrā augstus rezultātus mums neizdevās sasniegt. Esmu pārliecināts, ka nekas tāds vairāk neatkārtosies,» piebilda Anglijas izlases kapteinis.

Atgādināsim, ka pirmdien Anglijas izlases galvenais treneris Rojs Hodžsons paziņoja par sava amata atstāšanu. Vienošanās Hodžsonam ar Angliju beidzās pēc EČ.

Zīmīgi, ka Anglija nav spējusi uzvarēt nevienā Eiropas čempionāta izslēgšanas turnīra mačā, ko neaizvada savā laukumā.

Anglijas futbolisti piedalījās devītajā Eiropas čempionātā, tomēr līdz šim nekad nav tikuši tālāk par pusfinālu, kur zaudēja 1968. un 1996. gadā, turklāt otro no šiem turnīriem uzņēma savās mājās. Iepriekšējās divās dalības reizēs vienība zaudējusi ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu