Lēvs: Itālijas komanda atstājusi spēcīgu iespaidu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas nacionālās futbola komandas galvenais treneris Joahims Lēvs neslēpj, ka Itālijas valstsvienība, ar kuru Vācijai jātiekas Eiropas čempionāta (EČ) ceturtdaļfinālā, speciālistam atstājusi spēcīgu iespaidu.

«Vācieši, tāpat kā spāņi, spēj iedvest bailes ikvienam pretiniekam, bet esmu pārliecināts, ka arī viņi no mums baidās. Dosimies uz Bordo, lai Vācijas izlasei uzspiestu savu futbolu,» izdevumā «Football Italia» citēts Itālijas Futbola federācijas (FIGC) prezidents Karlo Taveiko.

Astotdaļfinālā Itālijas komanda ar rezultātu 2:0 pieveica iepriekšējo divu Eiropas čempionātu uzvarētāju Spāniju, kamēr Vācijas futbolisti 3:0 apspēlēja Slovākijas izlasi.

«Komanda aizvadījusi lieliskus mačus fantastiska trenera vadībā. Jau iepriekš teicu, ka Itālijas izlase uz «Euro 2016» devās pēc uzvaras. Cerēsim, ka mums izdosies kas vairāk par iekļūšanu ceturtdaļfinālā,» teica Taveiko.

Itālija ar Vāciju ceturtdaļfināla maču aizvadīs 2. jūlijā Bordo.

«Tā [Itālija] ir komanda, kas spēj atrast brīvās zonas, kā arī ir spēcīga individuālajās divcīņās. Itālijas valstsvienības sniegums atstājis spēcīgu iespaidu,» portālā «focus.de» citēts Vācijas izlases galvenais treneris Joahims Lēvs.

Šā pāra uzvarētājs pusfinālā spēkiem mērosies ar turnīra mājinieci Franciju vai sacensību lielāko pārsteiguma autori Islandi, kas astotdaļfinālā no tālākas dalības izslēdza spēcīgo Anglijas izlasi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu