Džo Hārts: Lūdzu piedošanu par fatālo kļūdu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas futbola izlases vārtsargs Džo Hārts jūtas ļoti apbēdināts par zaudējumu 1:2 Eiropas čempionāta (EČ) astotdaļfināla mačā Islandes valstsvienībai. Viņš uzskata, ka ielaistie otrie vārti daļēji ir uz viņa sirdsapziņas.

«Otrajā islandiešu vārtu guvumā man tajā epizodē bumba bija jāatsit. Nedrīkstēju ielaist,» Lielbritānijas komerctelevīzijai ITV teica Anglijas izlases vārtsargs. «Lūdzu piedošanu par šo fatālo kļūdu, kas lielā mērā noteica, ka Anglijas komandai šis turnīrs jāpamet.»

29 gadus vecais vārtsargs kritizēja savu sniegumu čempionātā. ««Euro 2016» nenospēlēju savā līmenī. Vēlreiz gribu atvainoties par ielaistajiem otrajiem vārtiem,» sacīja Hārts.

Anglijas izlasei astotdaļfinālā pretī stājās teorētiski vājākais pretinieks, bet briti to nespēja izmantot, lai iekļūtu ceturtdaļfinālā, kurā tagad Islandes izlase spēkiem mērosies ar turnīra mājinieci Franciju.

«Gribu pateikties līdzjutējiem par atbalstu. Pats esmu Anglijas izlases fans līdz kaulu smadzenēm un tāds arī palikšu. Šobrīd visi komandas spēlētāji, es tajā skaitā, esam ļoti apbēdināti,» pauda Hārts.

Grupu turnīrā Anglijas izlase ieņēma otro vietu, aiz Velsas, kas ceturtdaļfinālā tiksies ar Beļģiju, kura tiek uzskatīta par vienu no galvenajām favorītēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu