Islandes izlases kapteinis: Esmu lepns vikings

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Islandes futbola izlases kapteinis Ārons Gunnarsons lepojas ar savas pārstāvētās valstsvienības sasniegumu Eiropas čempionāta (EČ) finālturnīrā.

Islande pirmdien astotdaļfinālā ar 2:1 šokējoši uzvarēja Anglijas nacionālo komandu, sensacionāli iekļūstot ceturtdaļfinālā.

«Tie tik ir notikumi, kas par fantastisku nakti! Kārtējo reizi tiek pierādīts, ka komandas darbs un centība nes augļus. Lepojos ar savu komandu, lepojos ar savu valsti. Esmu lepns vikings,» savā «Facebook» profilā rakstīja Gunnarsons.

27 gadus vecajam Gunnarsonam pēc vēsturiskās uzvaras astotdaļfinālā tika uzdots jautājums par uzvaru visā turnīrā. Islandes kapteinis ievilka elpu, pasmaidīja un atbildēja: «Mēs vienmēr ticam.»

Ceturtdaļfinālā Islandes futbola izlase spēkosies ar mājiniekiem Franciju, kas astotdaļfinālā ar 2:1 uzveica Īrijas valstsvienību.

Atgādināsim, ka Islandei šī ir debija Eiropas čempionāta finālturnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu