PSG galvenā trenera amatā apstiprina Emeriju

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Francijas futbola čempionvienība Parīzes «Saint-Germain» (PSG) otrdien galvenā trenera amatā apstiprināja argentīnieti Unai Emeriju. Līgums ar 44 gadus veco speciālistu noslēgts uz diviem gadiem.

Emerijs pirms divām nedēļām atstāja Spānijas klubu «Sevilla», ar kuru trīs pēdējos gados uzvarēja UEFA Eiropas līgā.

Jau iepriekš tika ziņots, ka par PSG galveno treneri varētu kļūt Emerijs, taču tagad speciālists amatā apstiprināts oficiāli.

Emerijam būs jāveic sastāva pārbūve, jo PSG komandu šovasar atstāja tās ilggadējā zvaigzne Zlatans Ibrahimovičs.

PSG pirmdien pārtrauca līgumu ar galveno treneri francūzi Lorānu Blānu, kura vadībā komanda trīs reizes triumfēja valsts čempionātā.

Blāna vadībā PSG komanda ieguvusi 11 trofejas, tomēr UEFA Čempionu līgā nespēja tikt tālāk par ceturtdaļfinālu. Šogad PSG komanda Francijas čempiones titulu pamanījās sev nodrošināt jau astoņas kārtas pirms beigām. Vien februārī Blāns pagarināja līgumu līdz 2018.gadam.

Kā ziņo laikraksts «L'Equipe», Francijas čempioni piekrituši 50 gadus vecajam speciālistam izmaksāt divu gadu algu, kas ir 22 miljoni eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu