Īrijas futbola līdzjutēji par savu uzvedību saņems medaļu no Parīzes mērijas

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alexander Demianchuk/TASS/Scanpix

Īrijas republikas futbola izlases līdzjutējiem tiks piešķirta Parīzes pilsētas medaļa par viņu attieksmi Eiropas čempionāta laikā, otrdien paziņojusi Francijas galvaspilsētas mērs Anne Idalgo.

Fanu zonas apmeklējuma laikā Parīzē viņa sacīja žurnālistiem, ka jau nosūtījusi vēstuli Īrijas prezidentam Maiklam D. Higinsam, kurā informējusi par savu lēmumu.

Idalgo pastāstīja, ka Īrijas komandas atbalstītāji pelnījuši atzinību par savu sportisko garu un labas atmosfēras radīšanu kopš pirmās spēles pret Zviedriju] astotdaļfināla spēlē, kurā piedzīvoja zaudējumu ar 1:2 pret mājinieci Franciju.

«Zaļā armija» turnīra laikā pārspēja francūžus savas komandas atbalstīšanā.

Īrijas izlases galvenais treneris Martins O'Nīls pēc komandas noslēdzošās spēles svētdien Lionā arī pauda atzinību komandas atbalstītājiem.

«Spēlētāji ievēroja šo atbalstu jau pirmajā spēlē pret Zviedriju un turpināja līdz pat beigām,» pauda treneris.

«Līdzjutēju uzvedība bija spīdoša,» piebilda O'Nīls

Balvas pasniegšana Īrijas līdzjutējiem vēl nav noteikta.

Īrija pret Zviedriju (1:1) spēlēja Parīzes piepilsētā Sendenī, pret Beļģiju (0:3) - Bordo, pret Itāliju (1:0) - Lillē pirms izslēgšanas pirmajā kārtā zaudēja Francijai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu