Džerārds: Apkārt Anglijas izlasei ir histērija, komandas iekšienē - bailes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bijušais Anglijas izlases pussargs Stīvens Džerārds uzskata, ka valstsvienības pēdējo gadu sliktais sniegums ir komandai apkārt veidotās histērijas dēļ.

Anglijas komanda pirmdien Eiropas čempionāta (EČ) astotdaļfināla mačā ar 1:2 šokējoši zaudēja Islandei, izstājoties no tālākās cīņas par titulu.

«Nepiekritīšu, ka Anglijas futbola problēma ir tajā, ka angļu futbolisti nav pietiekami labi. To mēs visu laiku skandinām. Spēlētāji esot pārmaksāti, un premjerlīga neesot nemaz tik laba. Pilnīgas muļķības,» «The Telegraph» citēts Džerārds.

«Mēs Islandei zaudējām tādēļ, ka pieņēmām nepareizus lēmumus un nespējām realizēt savus momentus. Tā ir psiholoģija. Neesam iemantojuši uzvaras garšu, tas arī ir liels faktors neveiksmēm. Mums cilvēku vidū vienmēr ir bijusi histērija. Savukārt komandas iekšienē tas veido bailes,» skaidroja bijušais Anglijas izlases pussargs.

Zīmīgi, ka Anglija nav spējusi uzvarēt nevienā Eiropas čempionāta izslēgšanas turnīra mačā, ko neaizvada savā laukumā.

Anglijas futbolisti piedalījās devītajā Eiropas čempionātā, tomēr līdz šim nekad nav tikuši tālāk par pusfinālu, kur zaudēja 1968. un 1996. gadā, turklāt otro no šiem turnīriem uzņēma savās mājās. Iepriekšējās divās dalības reizēs vienība zaudējusi ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu