Ronaldu virzienā skrējušajam vīrietim pakaļ dzinušies 14 drošībnieki

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien notikušās Eiropas futbola čempionāta ceturtdaļfināla spēles laikā starp Portugāli un Poliju laukumā izskrējušajam vīrietim pakaļ dzinušies 14 drošībnieki.

Papildlaika otrā puslaika sākumā notikušajā incidentā Portugāles izlases atbalstītājs tika apturēt pirms viņš bija sasniedzis savu iespējamo mērķi - Krištianu Ronaldu, kurš arī savlaicīgi jau bija atkāpies.

Tobrīd rezultāts spēlē jau bija 1:1, kā arī noslēdzās papildlaiks, bet pēcspēles 11 metru sitienu sērijā ar 5:3 uzvarēja Portugāle, kas iekļuva pusfinālā.

Iepriekš kāds līdzjutējs izskrēja laukumā jau pēc Portugāles spēles Parīzē pret Austriju. Viņš devās pie Ronaldu, kurš gluži negaidīti ļāva tam kopīgi nofotografēties pirms tika ļauts iejaukties drošībniekiem. Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) par to piešķīra sodanaudu Portugāles Futbola federācijai.

Marseļa, kurā notika Portugāles un Polijas spēle, čempionāta sākumā bija pakļauta masu nekārtībai un vardarbībai, ko tika izraisījuši Anglijas un Krievijas komandu atbalstītāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu