Sanšešs sūdzēs tiesā Rū, kurš apšaubījis viņa vecumu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Portugāles futbola izlases pussargs Renatu Sanšešs vērsies tiesā ar prasību pret franču speciālistu Gī Rū, kurš apgalvojis, ka Lisabonas «Benfica» audzēknim ir nevis 18, bet gan aptuveni 24 gadi, vēsta portugāļu laikraksts «Diario de Noticias».

Sanšešs, kurš ar jauno sezonu pārstāvēs Minhenes «Bayern», uzskata, ka šāds apgalvojums ir absurds.

Lisabonas klubs «Sporting» pieprasījis oficiālu izziņu no «Benfica» par spēlētāja patieso vecumu, kad aizdomas par to izteica 77 gadus vecais Rū, kura karjera daudzus gadus bija saistīta ar klubu «Auxerre». Uz to reaģēja arī «Sporting» klubs. «Portugāles tauta un mūsu klubs ir izbrīnīti par pilnīgi nožēlojamu rakstu par Renatu Sanšeša vecumu, kurā bija arī pausti vairāki spriedumi, kurus vajadzētu analizēt juristiem,» teikts kluba paziņojumā.

«Mēs nevēlētos redzēt šādu spēlētāju Portugāles izlasē, tādēļ «Benfica» neatliek nekas cits, kā parādīt presei futbolista dzimšanas apliecību. Ja Sanšešam patiešām ir 18 gadi, tad tas ir jāpierāda, jo meliem nav vietas žurnālistikā.»

Sanšešs karjeru sāka «Benfica», bet pēc aizvadītās sezonas beigām noslēdza līgumu ar Minhenes «Bayern».

Eiropas čempionātā Sanšešs piecās spēlēs guvis vienus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu