Pēc Batčuajī pārdošanas Marseļas «Olympique» piesaista viņa jaunāko brāli

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Trīs nedēļas pēc Beļģijas futbola izlases uzbrucēja Mišī Batčuajī pārdošanas Francijas vienība Marseļas «Olympique» noslēgusi līgumu ar viņa jaunāko brāli Āronu Leju Iseku.

Jūlija sākumā Marseļas komanda par 33 miljoniem mārciņu (38 miljonus eiro) Batčuajī pārdeva uz Anglijas premjerlīgas klubu Londonas «Chelsea». Spēlētājs noslēdza piecu gadu līgumu. Viņš pagājušajā sezonā Francijas čempionātā guva 17 vārtus.

Savukārt tagad 18 gadus vecais Leja Iseka no Briseles vienības «Anderlecht» uz sezonu garu īres laiku pievienojies «Olympique». Lielāko daļu pagājušās sezonas uzbrucējs izlaida nopietnas kājas traumas dēļ, tomēr laikā starp 2013. un 2015.gadu viņš 15 UEFA Jauniešu līgas spēlēs guva 13 vārtus.

Pagājušajā sezonā Marseļas komanda Francijas čempionāta kopvērtējumā ieņēma tikai 13.vietu, kas bija tās vājākais rādītājs kopš 2001.gada, tāpēc starpsezonā «Olympique» veic pārbūvi.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu