Pogbā transfēra summa varētu sasniegt € 130 miljonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas futbola kluba Madrides «Real» galvenais treneris Zinedins Zidāns neslēpj, ka viņa vadītā komanda vēlas sastāvu papildināt ar Francijas izlases pussargu Polu Pogbā. Šobrīd rit darbs pie Turīnas «Juventus» vienības futbolista pārejas.

«Strādājam pie transfēra, bet vairāk neko nevaru pateikt,» Spānijas laikraksts AS citē treneri. «Līdz 31. augustam var notikt kaut kas patīkams. Šobrīd Pogbā ir «Juventus» spēlētājs.»

Par Pogbā pārēju uz titulēto «Real» komandu tika runāts jau «Euro 2016» laikā.

«Vienmēr runāju tikai par reālām lietām. Pogbā savā īpašumā vēlas daudzas komandas, bet «Real» vienmēr tendēta uz pasaules labākajiem futbolistiem. Mēs cienām «Juventus» pozīciju,» norādīja Zidāns.

Tikmēr ESPN ziņo, ka cīņā par Pogbā iesaistījusies arī Žuzē Mourinju vadītā Anglijas premjerlīgas komanda Mančestras «United». Spānijas vienība par Francijas valstsvienības pussargu «Juventus» komandai esot gatava maksāt 130 miljonus eiro.

Jā šāds darījums notiktu, tas kļūtu par pasaules futbolā dārgāko transfēru.

Pogbā kopā ar Francijas izlasi Eiropas čempionāta finālturnīrā aizkļuva līdz finālam, kurā ar 0:1 piekāpās Portugāles valstsvienībai.

2015./2016. gada sezonas Itālijas A sērijas čempionātā Pogbā izcēlās ar astoņiem vārtu guvumiem un 13 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu