Šveinšteigers: «United» kļūs par manu pēdējo komandu Eiropā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Bijušais Vācijas nacionālās komandas pussargs Bastians Šveinšteigers atklājis, ka Anglijas futbola premjerlīgas klubs Mančestras «United» būs viņa pēdējā komanda Eiropā, paziņoja pats futbolists.

«Mančestras «United» kļūs par manu pēdējo komandu Eiropā. Es cienu citus klubus, bet tikai «United» varēja piespiest man izvēlēties atstāt Minhenes «Bayern». Būšu gatavs, ja komandai mani vajadzēs,» ar sociālā tīkla «Twitter» starpniecību savus sekotājus informē Vācijas pussargs.

Iepriekš Mančestras «United» galvenais treneris Žuzē Mourinju Šveinšteigeram norādīja, ka viņš neredz vācietim vietu komandas sastāvā un ieteica meklēt citu vienību.

«Tas ir viss, ko varu teikt par pašreizējo situāciju. Gribu pateikties saviem faniem par apbrīnojamo atbalstu pēdējo nedēļu laikā,» raksta Šveinšteigers.

Mančestras «United» viņš no Minhenes «Bayern» nokļuva 2015. gadā par 9 miljoniem eiro.

2015./2016. gada sezonā Šveinšteigers «United» rindās piedalījās 18 mačos, kuros guva vienus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli.

Iepriekš britu prese ziņoja, ka par Šveinšteigeru interesi izrādījušas «AC Milan» un Milānas «Inter» komandas.

Nesen Šveinšteigers paziņoja par karjeras beigšanu Vācijas valstsvienībā, kurā viņš aizvadīja 120 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu