Noskaidroti UEFA Čempionu līgas apakšgrupu pretinieki

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Titulētais spāņu treneris Hoseps Gvardiola, kurš šosezon trenē Anglijas klubu Mančestras «City», UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā tiksies ar Spānijas futbola grandu «Barcelona», kuru viņš pats savulaik pārstāvēja kā futbolists un kā galvenais treneris.

(Papildināts viss teksts.)

Abas komandas ceturtdien Monako notikušajā izlozē iekļuva C apakšgrupā, kur spēlēs arī Menhengladbahas «Borussia» no Vācijas un Skotijas klubs Glāzgovas «Celtics».

Gvardiola ar «Barcelona» 1992.gadā uzvarēja Eiropas prestižākajā klubu turnīrā, bet kā «Barcelona» galvenais treneris viņš Čempionu līgā trumfēja 2009. un 2011.gadā.

Tikmēr pašreizējie Čempionu līgas trofejas īpašnieki Madrides «Real» spēlēs F apakšgrupā ar Dortmundes «Borussia» no Vācijas, Lisabonas «Sporting» no Portugāles un Varšavas «Legia» no Polijas.

Latvijas futbolista Aleksandra Cauņas pārstāvētais Krievijas klubs Maskavas CSKA tika ielozēts E apakšgrupā kopā ar Leverkūzenes «Bayer 04» no Vācijas, Totenhemas «Hotspur» no Anglijas un «Monaco» no Francijas. Tiesa, Cauņa traumas dēļ šosezon vēl nav spēlējis.

Savukārt Vācijas labākais klubs Minhenes «Bayern», kuru vēl aizvadītajā sezonā trenēja Gvardiola, tika ielozēta D apakšgrupā ar pērnā gada turnīra finālisti spāņu klubu Madrides «Atletico», Eindhovenas PSV no Nīderlandes un Čempionu līgas debitanti «Rostov» no Krievijas.

Savukārt vienā grupā nokļuva titulētie Parīzes «Saint-Germain» un Londonas «Arsenal». Francijas un Anglijas klubiem A apakšgrupā konkurenci sastādīs «Basel» no Šveices un Bulgārijas klubs Razgradas «Ludogorets».

Anglijas premjerlīgas čempione Lesteras «City» nokļuva G apakšgrupā kopā ar «Porto» no Portugāles, kā arī Beļģijas vienību «Club Brugge» un «Kobenhavn» no Dānijas.

H apakšgrupā spēlēs Turīnas «Juventus» no Itālijas, iepriekšējo trīs sezonu UEFA Eiropas līgas uzvarētāji «Sevilla» no Spānijas, Francijas klubs «Lyon» un Horvātijas vienība Zagrebas «Dinamo».

Tikmēr B apakšgrpā spēlēs Lisabonas «Benfica» no Portugāles, Kijevas «Dinamo» no Ukrainas, itāļu klubs «Napoli» un Stambulas «Bešiktaš» no Turcijas.

Pirmās spēles grupu turnīrā tiks aizvadītas 13. un 14.septembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu