Ronaldu tiek atzīts par Eiropas klubu labāko futbolistu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Portugāles izlases un Madrides «Real» kluba līderis Krištianu Ronaldu ceturtdien otro reizi karjerā tika atzīts par Eiropas klubu labāko futbolistu.

Cīņā par balvu Ronaldu pārspēja velsieti Geretu Beilu, kurš arī spēlē «Real» vienībā, un Madrides «Atletico» uzbrucēju Antuānu Grīzmanu no Francijas.

Ronaldu pirmo reizi šo trofeju ieguva par savu sniegumu 2013./2014.gada sezonā, bet pērn par labāko tika atzīts argentīnietis Lionels Mesi no «Barcelona» komandas.

UEFA pasniegto balvu, kuras ieguvējus nosaka žurnālisti, saņem aizvadītās sezonas labākais spēlētājs, kurš spēlējis kādā no Eiropas valstu klubiem.

Ronaldu aizvadītajā sezonā palīdzēja Madrides «Real» uzvarēt Čempionu līgā, bet vasarā viņš ar Portugāles izlasi triumfēja Eiropas čempionāta finālturnīrā.

UEFA Eiropas labākā futbolista balva par sasniegumiem klubos tiek pasniegta kopš 2010./2011.gada sezonas. Pa divām reizēm to ieguvuši Ronaldu un Mesi, bet pa reizei spānis Andress Injesta un francūzis Frenks Riberī.

Tikmēr Eiropas labākās futbolistes balvu ieguvusi norvēģiete Ada Hegerberga, pārspējot Amandīni Anrī no Francijas un Dženiferu Marožanu no Vācijas.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu