Latvijas izlases futbolists Kurakins pārtraucis līgumu ar Skotijas augstākās līgas klubu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JOHN THYS / AFP

Latvijas futbola izlases aizsargs Antons Kurakins pēc abpusējas vienošanās pārtraucis līgumu ar Skotijas premjerlīgas klubu Hamiltonas «Academical», vēsta vienība.

Kurakins komandai pievienojās pagājušajā vasarā, kad pārnāca no Latvijas vienības «Ventspils». Vispirms viņš noslēdza pārbaudes laika līgumu, bet pēc tam parakstīja pilnvērtīgu vienošanos uz diviem gadiem. Ja pagājušajā sezonā kreisās malas aizsargs bija pamatsastāva spēlētājs, šajā sezonā, kas sākusies salīdzinoši nesen, viņš paguva piedalīties vienā premjerlīgas mačā, bet iepriekšējos divos nebija pieteikumā.

«Esam panākuši vienošanos par līguma pārtraukšanu, lai viņš varētu atrast jaunu klubu,» teikts vienības paziņojumā.

Ar diviem punktiem trijās spēlēs «Academical» komanda pašlaik Skotijas premjerlīgas kopvērtējumā atrodas priekšpēdējā, 11.pozīcijā.

26 gadus vecais spēlētājs jau nākamajā nedēļā pievienosies Latvijas izlases treniņnometnei, gatavojoties 2.septembrī «Skonto» stadionā gaidāmajam pārbaudes mačam ar Luksemburgas valstsvienību un četras dienas vēlāk paredzētajai pirmajai 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra cīņai viesos ar Andoru.

Karjeras ievadā Kurakins spēlēja Rēzeknes «Blāzmā», kā arī dažādos klubos Skotijā, bet 2011.gadā pievienojās «Ventspils» komandai, kuras sastāvā kļuva par trīskārtēju Latvijas čempionu.

Latvijas čempionātā «Ventspils» sastāvā Kurakins aizvadījis 123 mačus, kuru laikā izcēlies ar pieciem vārtu guvumiem. Savukārt Eirokausos bijušais ventspilnieks aizvadījis desmit cīņas, gūstot vienus vārtus.

Tikmēr Latvijas izlasē Kurakins laukumā devies astoņās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu