Rudņevam rezultatīva piespēle un aktīvs sniegums bundeslīgas pirmās kārtas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Parādot lielisku sniegumu, Latvijas futbola uzbrucējs Artjoms Rudņevs sestdien izpildīja rezultatīvu piespēli Vācijas bundeslīgas čempionāta spēlē, palīdzot savai jaunajai vienībai «Koln» sezonu iesākt ar uzvaru.

Pirmās kārtas mačā «Koln» ar rezultātu 2:0 (1:0) savā laukumā apspēlēja «Darmstadt 98» vienību.

Jau otrajā minūtē pēc Rudņeva sitiena no asa leņķa bumba trāpīja pret vārtu stabu, bet rezultātu mājinieki atklāja 11.minūtē, izceļoties Marcelam Risem. Otros vārtus «Koln» guva 61.minūtē, kad pēc Rudņeva centrējuma atzīmējās francūzis Antonī Modests.

Rudņevs nospēlēja līdz 70.minūtei, kad tika nomainīts, bet Ķelnes vienība noturēja uzvaru.

Sezona tika atklāta pirms nedēļas, kad Rudņevs guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli, palīdzot «Koln» ar 7:0 Vācijas kausa pirmās kārtas mačā pieveikt šīs valsts sestās līgas vienību Berlīnes «Preussen». Savukārt tagad Rudņevs pievienosies Latvijas izlases treniņnometnei.

Sestdien ar grūtu uzvaru sezonu iesāka vicečempione Dortmundes «Borussia», kas ar rezultātu 2:1 (1:0) savā laukumā uzveica «Mainz 05». Uzvarētājiem abus vārtus iesita Pjērs Emeriks Obamejangs no Gabonas.

Tikmēr Rudņeva bijusī komanda Hamburgas SV jaunās sezonas pirmajā mačā savā laukumā nospēlēja 1:1 (1:0) ar «Ingolstadt».

Pirms tam piektdien poļu uzbrucējs Roberts Levandovskis izcēlās ar «hat-trick», palīdzot čempionei Minhenes «Bayern» izcīnīt graujošu uzvaru Vācijas futbola bundeslīgas atklāšanas spēlē. Jaunā galvenā trenera Karlo Ančeloti pirmajā bundeslīgas mačā «Bayern» ar rezultātu 6:0 (2:0) savā laukumā sagrāva Brēmenes «Werder».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu