Oficiāli: Hārts kļuvis par «Torino» vārtsargu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Anglijas nacionālās futbola komandas vārtsargs Džo Hārts oficiāli pievienojies Itālijas A sērijas klubam «Torino», kas spēlētāju īrēs no Anglijas premjerlīgas vienības Mančestras «City», vēsta raidsabiedrība BBC.

Tiek ziņots, ka Hārts izīrēts uz vienu sezonu.

29 gadus vecais Hārts neietilpa «City» komandas galvenā trenera Hosepa Gvardiolas plānos, veidojot vienības pamatkodolu. Viņa vietā tika piesaistīts bijušais Spānijas granda «Barcelona» vārtu vīrs Klaudio Bravo un argentīnietis Vilijams Kavaljero, kam atvēlēta otrā numura loma.

Hārts «Torino» komandā veiksmīgi izgāja medicīniskās pārbaudes.

Anglijas Futbola asociācija (FA) Hārtam atļāva pamest Anglijas izlases nometni, lai viņš varētu pievienoties Itālijas klubam. Darījums noticis neilgu laiku pirms transfēra loga beigām.

«Man vajadzēja kaut kur doties, un piedāvājums no «Torino» nāca tieši laikā. Esmu priecīgs sevi pārbaudīt tik spēcīgā čempionātā. Šīs valsts vārtsargu skola ir augstā vērtē visā pasaulē, un esmu pārliecināts, ka varēšu šeit daudz ko apgūt,» preses konferencē norādīja Hārts.

Debiju «Torino» komandā viņš varētu piedzīvot 11. septembrī Itālijas A sērijas mačā pret «Atalanta» futbolistiem.

Itālijas A sērijas kopvērtējumā «Torino» pēc aizvadītiem diviem mačiem (uzvara un zaudējums) ieņem 7. vietu 20 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu