Dortmundes «Borussia» gūst vēl vienu drošu uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas futbola bundeslīgas komanda Dortmundes «Borussia» piektdien nacionālā čempionāta spēlē ar rezultātu 3:1 (1:0) savā laukumā apspēlēja «Freiburg», vismaz uz dienu panākot kopvērtējuma līderi Minhenes «Bayern».

Rezultātu pirmā puslaika izskaņā atklāja Pjērs Emeriks Aubamejangs, kurš guva piektos vārtus piecās bundeslīgas spēlēs, bet otrā puslaika ievadā poļu aizsargs Lukašs Piščeks panāca 2:0. Kaut vienus vārtus viesiem atguva Maksimiljans Filipss, punktu mačam pielika uz maiņu nākušais portugālis Rafaēls Gerreiru.

Bundeslīgas otrajā kārtā Dortmundes «Borussia» negaidīti ar 0:1 piekāpās čempionāta jaunpienācējai «Leipzig», bet kopš tā laika guvusi četrus panākumus pēc kārtas, turklāt iesitusi 20 vārtus.

Pašlaik bundeslīgas līdere ar 12 punktiem četrās spēlēs ir Minhenes «Bayern», kas Dortmundes «Borussia» apsteidz vienīgi labākas vārtu attiecības dēļ. Savukārt trešā ar desmit punktiem ir pēdējā laikā traumu ārstējošā Latvijas uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētā «Koln» vienība.

«Bayern» piektās kārtas spēlē sestdien viesosies pie Hamburgas SV (HSV) futbolistiem, kas šosezon joprojām ir bez uzvarām, bet «Koln» svētdien savā laukumā centīsies apturēt sezonu vareni iesākušo «Leipzig» vienību, kas pirmajās četrās kārtās tikusi pie astoņiem punktiem. Tiek pieļauts, ka šajā mačā Ķelnes vienības pieteikumā atgriezīsies arī Rudņevs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu