Dāvis Ikaunieks gūst sezonas trešos vārtus Čehijas čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas futbola Virslīga

Latvijas futbolists Dāvis Ikaunieks sestdien guva savus sezonas trešos vārtus Čehijas augstākās līgas čempionātā, palīdzot Jihlavas «Vysočina» komandai izbraukumā cīnīties neizšķirti 1:1 (1:0) ar Uherskes Hradištes vienību «Slovācko».

Tieši Ikaunieks pirmā puslaika izskaņā atklāja rezultātu, kad bija veiklākais pēc tālas iespēles soda laukumā, tomēr 67.minūtē izlīdzinājumu panāca Mareks Havlīks.

Ikaunieks nospēlēja līdz 79.minūtei, kad tika nomainīts.

LETA jau vēstīja, ka pirms nedēļas «Vysočina» aizvadīja pirmo spēli jaunā galvenā trenera Mihala Bīleka vadībā un pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, cīnoties neizšķirti 1:1 ar Jablonecas «Pribram» komandu.

Pateicoties sestdien gūtajam neizšķirtam, «Vysočina» komanda pametusi turnīra tabulas pēdējo vietu - ar četriem punktiem astoņās spēlēs Jihlavas komanda atrodama priekšpēdējā, 15.pozīcijā.

Šīs sezonas astoņos mačos Ikaunieks Čehijas čempionātā ir izcēlies ar trim precīziem sitieniem.

Pagājušajā sezonā Ikaunieks Latvijas virslīgā, pārstāvot čempioni «Liepāju», izcēlās ar 15 precīziem sitieniem, kas bija labākais rādītās līgā, bet šosezon pašmāju čempionātā viņš izpildīja piecus precīzus sitienus.

Jūnija sākumā Dāvis Ikaunieks debitēja Latvijas pieaugušo izlasē, turklāt šajā mačā ar Igauniju viņš laukumā devās, nomainot savu jaunāko brāli Jāni. Savukārt šī mēneša sākumā viņš pārbaudes spēlē ar Luksemburgas valstsvienību guva savus pirmos vārtus nacionālajā izlasē.

Iepriekšējā sezonā «Vysočina» komanda Čehijas čempionāta kopvērtējumā ar 31 punktu 30 spēlēs ieņēma 11.vietu starp 16 vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu