Latvijas tiesnešu brigāde arī šajā sezonā pārraudzīs UEFA Eiropas līgas spēles

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas futbola tiesnešu brigāde ar galveno tiesnesi Andri Treimani priekšgalā ceturtdien, 29. septembrī, pārraudzīs UEFA Eiropas līgas grupu turnīra spēli Dublinā, kurā tiksies Īrijas čempionvienība «Dundalk» un Izraēlas otrā labākā komanda Telavivas «Maccabi», vēsta Latvijas Futbola federācijas (LFF) mājas lapa.

Latvijas tiesnešiem sešu personu sastāvā šāda līmeņa spēle uzticēta otro sezonu pēc kārtas.

Līdzās galvenajam tiesnesim Treimanim mačam nozīmēti tiesneša asistenti Haralds Gudermanis un Aleksejs Spasjoņņikovs, papildu tiesneši aiz vārtiem Aleksandrs Anufrijevs un Aleksandrs Golubevs, kā arī ceturtais tiesnesis Raimonds Tatriks.

Spēle «Tallaght» stadionā 29. septembrī sāksies plkst. 22:05 pēc Latvijas laika.

Identiskā sastāvā Latvijas tiesneši iepriekšējā sezonā pārraudzīja arī UEFA Eiropas līgas grupu turnīra spēli starp Francijas komandu Marseļas «Olympique» un Nīderlandes pārstāvjiem «Groningen». Tā bija pirmā oficiālā starptautiskā spēle, kuru Latvijas tiesnešu komanda apkalpoja sešu tiesnešu sastāvā, kā arī vēsturisks ieraksts Latvijas futbola tiesnešu panākumos, jo pirms tam Latvijas tiesnešu brigāde bija apkalpojusi UEFA Eiropas līgas priekšteča - UEFA Kausa izcīņas - grupu turnīra spēli 2006. gada 30. novembrī Vīnē, kad vietējā «Austria» tikās ar Prāgas «Sparta». Šo spēli tiesāja Romāns Lajuks ar asistentiem Jāni Pukijanu un Juriju Popovičenko, kā arī ceturto tiesnesi Andreju Sipailo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu