«Liverpool» izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas un kļūst par premjerlīgas vicelīderi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

«Livperool» futbolisti sestdien tika pie ceturtās uzvaras pēc kārtas Anglijas premjerlīgas spēlēs, kļūstot par kopvērtējuma vicelīderi.

Liverpūles klubs viesos ar 2:1 (0:1) pārspēja Svonsī «City» komandu.

Mača rezultātu astotajā minūtē pēc stūra sitiena izspēles atklāja mājinieku pussargs Lerojs Fers. Otrā puslaika sākumā brazīliešu uzbrucējs Firminu panāca izlīdzinājumu, bet sešas minūtes pirms pamatlaika beigām Džeimss Milners ar realizētu 11 metru soda sitienu izrāva viesiem uzvaru.

«Šobrīd esam ļoti apmierināti. Otrajā puslaikā mēs viņus vazājām pa laukumu, tā tam vajadzēja būt. Katru nedēļu mums jārāda, ka cīnāmies līdz galam, ko arī izdarījām šodienas mačā,» pēc mača teica «Liverpool» galvenais treneris Jirgens Klops.

Tikmēr Londonas «Chelsea», kas divās iepriekšējās kārtās bija piedzīvojusi zaudējumus, sestdien ar rezultātu 2:0 (0:0) viesos pieveica Hallas «City».

Londonas kluba labā vārtus guva brazīliešu pussargs Viljans un Spānijas uzbrucējs Djēgu Košta.

Savukārt pārējās trīs premjerlīgas spēles sestdien noslēdzās neizšķirti.

Vesthemas «United» savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:0) ar «Middlesbrough» futbolistiem, bet «Sunderland» savu tribīņu priekšā cīnījās 1:1 (0:1) ar Vesbromvičas «Albion». Tikmēr «Watford» savās mājās nospēlēja 2:2 (0:1) ar «Bournemouth».

Anglijas premjerlīgas septītā kārta sākās piektdien, kad Liverpūles «Everton» savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 (1:0) ar Londonas «Crystal Palace».

Premjerlīgas līderpozīcijā ar 18 punktiem sešās spēlēs atrodas Mančestras «City» komanda, kam ar 16 punktiem septiņos mačos seko «Liverpool». Pa 14 punktiem ir sešas spēles aizvadījušajai Totenhemas «Hotspur» un «Everton», kas nospēlējusi septiņas cīņas. Savukārt pa 13 punktiem guvušas Londonas komandas «Arsenal» un «Chelsea».

Tikmēr pērnās sezona čempione Lesteras «City» pirmajās sešās spēlēs guvusi vien septiņus punktus, kas kopvērtējumā dod 13.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu