Daudzu iekārotais Neimars oficiāli pagarina līgumu ar «Barcelona»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Daudzu iekārotais brazīliešu uzbrucējs Neimars oficiāli līdz 2021.gadam pagarinājis līgumu ar Spānijas futbola grandu «Barcelona».

Līgumā, par kuru bija panākta vienošanās jau vasarā, iekļauta līdz pat 250 miljonu eiro izpirkuma maksa, lai atbaidītu potenciālos uzbrucēja kārotājus.

Šogad aktīvi tika runāts par 24 gadus vecā Neimara pievienošanos naudīgajai Francijas čempionei Parīzes «Saint-Germain».

Ar «Barcelona» klubu Neimars pērn uzvarēja UEFA Čempionu līgā, turklāt iepriekšējos divus gadus triumfējis arī Spānijas čempionātā.

Neimars uz Barselonas vienību pārcēlās 2013.gadā, ar skandalozu transfēru pārnākot no dzimtenes kluba «Santos». Tiek lēsts, ka šajā darījumā klubs un tā toreizējais prezidents Sandro Roseljs par futbolistu samaksājuši vairāk nekā deklarētos 57 miljonus eiro.

«Barcelona» kluba rindās Neimars kopumā ir aizvadījis 150 spēles, kurās guvis 91 vārtus. Kopā ar argentīnieti Lionelu Mesi un urugvajieti Luisu Suaresu šai komandai ir viena no bīstamākajām uzbrukuma līnijām pasaulē.

Neimara kontā arī 73 spēles Brazīlijas izlasē, kurās viņš guvis 49 vārtus.

Kopā ar izlasi Neimars šovasar triumfēja Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu