Pārspēles par vietu virslīgā risināsies jaunnedeļ

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Pārspēles par tiesībām piedalīties 2017. gada «SynotTip» virslīgas futbola čempionātā norisināsies 9. un 13. novembrī, bet spēļu norises vietas un sākuma laiki tiks paziņoti papildus, vēsta Latvijas Futbola federācijas (LFF) mājas lapa.

Pārspēlēs par vietu virslīgas čempionātā piedalīsies šīs sezonas «SynotTip» virslīgas septītās vietas ieguvēja. Līdz sezonas beigām atlikusi viena kārta, tomēr jau tagad ir zināms, ka šajā pozīcijā ierindojusies FS «Metta/Latvijas Universitāte» komanda.

Otra pārspēļu dalībniece būs šīs sezonas «komanda.lv» pirmās līgas čempionāta otrās vietas ieguvēja. Sacensību noslēdzošā kārta norisināsies 5. novembrī, bet pašlaik uz šo vietu ir atlikušas divas pretendentes – AFA «Olaine/SK Super Nova» un FK «Auda».

Pārspēles tiek organizētas, ievērojot virslīgas čempionāta reglamenta prasības. Virslīgas un pirmās līgas čempionātu laikā saņemtās disciplinārās sankcijas neattiecas uz pārspēlēm.

Par Latvijas čempioni pirmo reizi vēsturē šosezon kārtu pirms sezonas beigām kļuva Jūrmalas «Spartaks» komanda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu