Portāls: Pertija jau ticies ar Liepājas futbolistiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Par Viktora Dobrecova aizstājēju futbola kluba «Liepāja» galvenā trenera amatā, visticamāk, kļūs gruzīnu speciālists Tamazs Pertija, vēsta portāls «liepajniekiem.lv».

Futbola kluba «Liepāja» vadība gan to neapstiprina, tomēr ir pārāk daudz pazīmju, kas norāda uz šīs informācijas patiesumu, raksta Liepājas medijs.

Pertija pēdējā laikā ir regulārs viesis gan «Liepājas» izbraukuma spēlēs, gan mājas mačos, turklāt par to, ka tieši šis speciālists šoziem pārņems «Liepājas» grožus, jau ilgāku laiku liecina neoficiāli, bet droši avoti. Vēl drošāks avots vēsta, ka Pertija jau ir ticies ar Liepājas komandas spēlētājiem.

Vēl būdams «Skonto» galvenais treneris, gruzīnu speciālists daudzkārt publiski veltījis komplimentus «Liepājai» un tās nu jau bijušajam galvenajam trenerim Viktoram Dobrecovam par 2015. gada Latvijas čempionu demonstrētā futbola kvalitāti.

Pertija ir dzimis 1974. gada 23. decembrī Tbilisi, spēlētāja karjeras laikā pārstāvējis Gruzijas, Moldovas, Baltkrievijas un Latvijas klubus, bet visu trenera karjeru ir pavadījis Latvijā. Trenera gaitas Pertija sāka Daugavpilī, bet kopš 2011. gada strādāja «Skonto» sistēmā – vispirms «Olimpā», bet kopš 2013. gada «Skonto» galvenajā komandā.

Lai arī šā trenera vadībā «Skonto» demonstrēja kvalitatīvu sniegumu un tika uzskatīti par čempionāta galvenajiem favorītiem, trīs gadus pēc kārtas komanda Latvijas virslīgā ierindojās otrajā vietā.

Ieilgušo finansiālo problēmu dēļ šosezon «Skonto» nesaņēma licenci dalībai virslīgā.

Aizgājušajā sezonā «Liepāja» komanda 28 mačos Latvijas čempionātā izcīnīja 42 punktus, ieņemot ceturto pozīciju. UEFA Čempionu līgas kvalifikācijā tā nepārvarēja otrās kārtas barjeru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu