Freimanis, Lazdiņš un Perepļotkins pagarina līgumus ar FK «Jelgava»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Šī gada «SynoTip» Latvijas virslīgas vicečempione pagarinājusi līgumus ar sastāvā jau ilgstoši esošajiem Arti Lazdiņu un Gintu Freimani, kā arī kādreizējo Latvijas izlases futbolistu Andreju Perepļotkinu.

Kā vēsta vienība, līgumi pagarināti uz vienu sezonu.

Freimanis un Lazdiņš «Jelgavas» komandā spēlē jau ilgstoši un uzskatāmi par vieniem no vienības zināmākajiem futbolistiem, kuri tās sastāvā aizkļuvuši arī līdz Latvijas valstsvienībai. Freimanis vēl tikai pirms nedēļas nospēlēja visas 90 minūtes pret Eiropas čempioni Portugāli.

Savukārt Perpļotkins jelgavniekiem pievienojās šī gada vidū un izcīnīja vietu vienības pamatsastāvā, virslīgā iesitot divus vārtus. Zīmīgi, ka pirms tam Ukrainā dzimušais uzbrucējs profesionāli nebija spēlējis kopš 2014.gada.

Pirms tam «Jelgava» jau oktobrī bija pagarinājusi līgumu arī ar japāņu pussargu Rjotaro Nakano.

Šajā sezonā «Jelgava» ne tikai triumfēja Latvijas kausa izcīņā, bet virslīgas kopvērtējumā piekāpās tikai Jūrmalas «Spartakam» un arī nākamgad sacentīsies UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā, kurā šogad spēja aizkļūt līdz pat trešajai kārtai.

Tikmēr čempione «Spartaks» svētdien pavēstījusi, ka tās sastāvā arī nākamgad turpinās spēlēs krievu futbolists Jevgēņijs Kozlovs. Viņš šosezon virslīgā izcēlās ar pieciem gūtajiem vārtiem, precīzam esot arī priekšpēdējā kārtā, kad uzvara ar 2:0 pār RFS garantēja čempionu titulu.

Viņš savas karjeras laikā vienu spēli aizvadījis arī Krievijas premjerlīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu