Latkovskis atstās «Latvijas Futbola virslīgas» izpilddirektora amatu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Emīls Latkovskis trešdien biedru kopsapulcē informēja, ka ar 1. janvāri pēc triju gadu darba atstās «Latvijas Futbola virslīgas» izpilddirektora amatu, vēsta organizācijas mājas lapa.

Viņš biedrības valdes priekšsēdētājam Aināram Tamisāram iesniedzis atlūgumu.

«Virslīgas izpilddirektora amatā esmu pavadījis trīs gadus. Tās ir bijušas trīs pirmssezonas, trīs Ziemas kausi un trīs pilnas sezonas, kas bijušas bagātas notikumiem, pārdzīvojumiem, pārsteigumiem un devušas milzu pieredzi gan man, gan klubiem, gan virslīgai,» sacīja Latkovskis. «Ne mirkli neesmu nožēlojis, ka uzņēmos šo izaicinošo darbu 2013. gada decembrī. Man patīk izaicinājumi un pārmaiņas. Šobrīd esmu pieņēmis jaunu izaicinājumu savā profesionālajā attīstībā. Saku lielu paldies klubiem un valdei par man doto uzticību un kopā pavadīto laiku!»

Latkovskis norādīja, ka ir gatavs turpināt sadarboties biedrības labā jaunā izpilddirektora darba sākšanas posmā, palīdzot veiksmīgāk pārņemt visus iesāktos procesus. Tāpat Latkovskis informēja, ka arī turpmāk darbosies LFF Futbola biznesa attīstības komitejas priekšsēdētāja un LFF valdes locekļa statusā, turpinot aizstāvēt virslīgas intereses.

Latkovskis biedrības «Latvijas Futbola virslīga» rīkotā konkursā izpilddirektora amatā tika apstiprināts 2013. gada decembrī, pēc tam, kad šo amatu pēc divu gadu darba atstāja Normunds Malnačs.

Valde informē, ka jau tuvākajā laikā tiks izsludināts jauns konkurss biedrības izpilddirektora amatam. Informācija par to tiks publicēta mājaslapā www.synottipvirsliga.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu