«El Clasico» noslēdzas neizšķirti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Madrides «Real» futbolisti sestdien Spānijas čempionāta gaidītākajā duelī cīņas pēdējā minūtē izrāva neizšķirtu mačā pret «Barcelona» futbolistiem.

Divu spāņu grandu duelis, kurš visā pasaulē pazīstams arī kā «El Clasico», Katalonijas galvaspilsētā noslēdzās neizšķirti 1:1 (0:0).

Rezultātu šajā mačā atklāja «Barcelona», kad 53.minūtē pēc Neimara izpildītā brīvsitiena precīzs ar galvu bija urugvajietis Luiss Svaress, taču Zinedina Zidāna trenētā «Real» līdzīgā veidā izglābās no zaudējuma 90.minūtē, kad pēc Luka Modriča brīvsitiena ar galvu precīzi sita Serhio Ramoss. «Barcelona» vārtsargs Marks Andrē ter Štēgens līdz bumbai aizsniedzās, tomēr to nespēja apstādināt.

«Real», kurai šajā mačā bija jāiztiek bez traumētā līdera Gereta Beila, spēja turpināt savu bezzaudējumu sēriju, jo neveiksmi tā nav piedzīvojusi jau 33 spēlēs pēc kārtas.

Tikmēr «Barcelona» rindās pēc traumas atgriezās komandas kapteinis Andress Injesta, kurš laukumā devās otrajā puslaikā uz maiņu.

Izcīnītais punkts «Real» futbolistiem kopvērtējumā ļāva saglabāt sešu punktu pārsvaru pār «Barcelona».

Citā spēlē «Sevilla» komanda, kas arī līdz šim no līderes atpalika par sešiem punktiem, sestdien viesos ar 1:2 (0:1) zaudēja «Granda» komandai.

Madrides «Real» šosezon Spānijas čempionātā ir tikusi pie 34 punktiem 14 mačos, kamēr «Barcelona» kontā ir 28, bet «Sevilla» - 27 punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu