Poļu superzvaigzne Levandovskis pagarinājis līgumu ar Minhenes «Bayern»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Vācijas čempione futbolā Minhenes «Bayern» līdz 2021.gadam pagarinājusi līgumu ar savu rezultatīvo poļu uzbrucēju Robertu Levandovski.

«Šis klubs man sniedz visu, kas nepieciešams sapņu realizēšanai. Mūs sagaida jauni izaicinājumi,» savā tvitera kontā ierakstījis Levandovskis, kura iepriekšējais līgums būtu noslēdzies 2019.gadā.

Šīs sezonas 14 Vācijas bundeslīgas spēlēs 28 gadus vecais Levandovskis iesitis 14 vārtus.

Levandovskis «Bayern» klubam pievienojās 2014.gadā, kad pārnāca no vienas no niknākajām konkurentēm Dortmundes «Borussia». Kopš tā laika viņš šī kluba rindās aizvadījis vairāk nekā 120 mačus un guvis teju 90 vārtus.

Polijas izlases līdera rezultatīvais sniegums nav palicis nepamanīts arī citiem bagātiem klubiem, un šovasar tika spekulēts par viņa pievienošanos spāņu grandam Madrides «Real».

Levandovskis profesionāļa karjeru sāka pirms desmit gadiem, kad pārstāvēja savas dzimtenes Polijas vienību Pruškovas «Znicz», bet divus gadus vēlāk viņš pievienojās Poznaņas «Lech» komandai. Savukārt uz Dortmundes vienību uzbrucējs pārcēlās 2010.gadā.

Polijas valstsvienībā Levandovskis 85 spēlēs guvis 42 vārtus.

Ar 14 spēlēs izcīnītiem 33 punktiem «Bayern» kopā ar turnīra debitanti «Leipzig» ir Vācijas bundeslīgas kopvērtējuma līderi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu