Ronaldu: FIFA balva neapliekas ar nodokļiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Titulētā Spānijas kluba Madrides «Real» portugāļu uzbrucējs Krištianu Ronaldu pirmdien tika nosaukts par 2016. gada FIFA pasaules labāko futbolistu. Viņš pats uzskata sevi par labāko un šo balvu esot saņēmis pelnīti.

«Ar jauno apbalvojumu nav nekādu problēmu. Tā pienākas labākajam, un tā nonāca pie labākā - manis. Esmu ļoti priecīgs. Viss ir loģiski,» Spānijas radio šovam «El Partidazo» sacīja Ronaldu.

Pagājušā gada decembrī 31 gadu vecais Ronaldu ceturto reizi karjerā saņēma prestižo «Ballon d'Or» balvu.

«Esmu noguris klausīties baumas par naudu,» teica Ronaldu. «Neesmu darījis neko sliktu un arī negrasos. Turklāt šī balva netiek aplikta ar nodokļiem. Tikušas izvērstas daudzas kampaņas pret mani, kas attiecas uz futbolu un ārpus laukuma. Nelabvēļi uzbrukuši man no visam pusēm.»

2016. gadā Ronaldu palīdzēja Portugāles izlasei pirmo reizi kļūt par Eiropas čempioni. Tāpat viņš kopā ar Madrides «Real» vienību izcīnīja UEFA Čempionu līgas trofeju.

Atsaucoties uz biznesa žurnālu «Forbes», Ronaldu 2016. gadā nopelnījis 88 miljonus ASV dolāru.

Par pasaules labāko futbolistu Ronaldu tika nosaukts ceturto reizi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu