«Juventus» aizsargs: Pogbā ir Lebrons un Bolts futbolā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras «United» pussargs ir Pols Pogbā ir kā Lebrons Džeimss un Useins Bolts futbolā, izdevumam «Sky Italia» sacīja Itālijas granda Turīnas «Juventus» aizsargs Džordžo Kjelīni.

«Iepriekšējā sezonā mums laukuma centrā bija tāds spēlētājs kā Pogbā. Viņš ir Lebrons un Bolts futbolā,» uzskata pieredzējušais Itālijas izlases aizsargs. «Viņš deva mums iespēju spēlēt pārliecinošā manierē, bet tagad viņa šeit nav un mums jāveic zināmas pārmaiņas. Treneris Masimiljāno Allegri strādā, lai rastu risinājumu, neesam muļķi vai klauni.»

Kjelīni neslēpa, ka 23 gadus vecā Pogbā «Juventus» komandai pietrūkst.

«Mēs dodam pārāk daudz iespēju - pagājušajā sezonā Bufons («Juventus» vārtsargs) ne reizi nesasmērēja savu cimdus,» norādīja Kjelīni.

«United» Pogbā no «Juventus» iegādājās aizgājušajā vasarā par rekordlielu summu - 105 miljoniem eiro. Toreiz līgumu ar Anglijas vienību viņš noslēdza uz piecām sezonām ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu.

Šosezon Pogbā Mančestras komandas sastāvā laukumā devies 20 mačos, izceļoties ar četriem vārtu guvumiem un trim rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu