«Liverpool» futbolisti negaidīti zaudē premjerlīgas pastarītei Svonsī «City»

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Negaidītu zaudējumu Anglijas futbola premjerlīgas mačā sestdien piedzīvoja viena no vadošajām komandām «Liverpool», kas savā laukumā ar 2:3 (0:0) piekāpās vienai no turnīra pastarītēm Svonsī «City».

Pirmajā puslaikā neviena no komandām neguva nevienus vārtus, taču otrajā bija uzreiz pieci. Jau mača otrās puses sākumā divus vārtus guva Svonsī kluba spāņu uzbrucējs Fernando Ļorente.

Dueļa turpinājums gan bija vēl aizraujošāks, jo 55. un 69.minūtē izcēlās jau «Liverpool» futbolists Robertu Firminu, kurš tādējādi panāca neizšķirtu.

Tomēr Svonsī komanda tika pie pārsteidzošas un arī svarīgas uzvaras, jo 74.minūtē viesiem panākumu nodrošināja Islandes futbolists Gilvi Sīgurdsons.

Zīmīgi, ka «Liverpool» kādai no Anglijas premjerlīgas lejasgala komandām savā laukumā zaudējusi pirmo reizi kopš 2010.gada.

«Liverpool» futbolisti premjerlīgā nebija piedzīvojuši zaudējumu jau septiņās spēlēs pēc kārtas.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā līdere ar 52 punktiem 21 mačā ir Londonas «Chelsea», kamēr otrā ar 45 punktiem ir Totenhemas «Hotspur». Tikpat punktu ir arī «Liverpool», kas gan aizvadījusi jau 22 spēles. Ceturtā ar 44 punktiem 21 mačā ir Londonas «Arsenal», kam ar 42 punktiem seko Mančestras «City», bet titulētā Mančestras «United» ar 40 punktiem ir sestajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu