Latvijas izlases kapteinis Gorkšs pievienojies ambiciozajai virslīgas komandai «Riga»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs pievienojies ambiciozajai «SynotTip» virslīgas komandai «Riga», liecina Latvijas Futbola federācijas (LFF) publicētajā ziemas transfēru perioda oficiāli apstiprināto pāreju sarakstā publicētā informācija.

Patlaban 35 gadus vecais Gorkšs kopā ar komandu bija janvāra otrajā pusē notikušajā treniņnometnē Dubaijā.

Gorkšs 2015./16.gada sezonu pavadīja Čehijas augstākās līgas klubā Prāgas «Dukla», kam pievienojās pēc pāris mēnešu līguma Grieķijas komandā Iraklijas «Ergotelis». Savukārt pērn jūlijā viņš noslēdza līgumu ar tā brīža Latvijas čempioni «Liepāja», kas sezonas noslēgumā palika bez medaļām.

Pirms spēlēšanas «Dukla» un «Ergotelis» vienībās Gorkšs kopš 2007.gada bija pārstāvējis tikai Anglijas komandas - Londonas «Queens Park Rangers» (QPR), «Reading», «Blackpool», Vulverhemptonas «Wanderers» un Kolčesteras «United». Karjeras sākuma posmā Gorkšs spēlēja Latvijas komandās «Auda» un «Ventspils», kā arī Zviedrijas vienībās Vekšes «Osters» un Sēderteljes «Assyriska».

Latvijas izlasē Gorkšs aizvadījis 82 spēles, gūstot piecus vārtus.

«Riga», aktīvi piedaloties transfēru tirgū, noslēgusi līgumu arī ar Latvijas valstsvienības pussargu Artūru Zjuzinu, uzbrucēju Valēriju Šabalu, kreisās malas aizsargu Antonu Kurakinu, bijušajiem «Jelgavas» futbolistiem pussargu Borisu Bogdaškinu un aizsargu Vitāliju Smirnovu, kā arī Latvijas U-21 izlases aizsargu Viktoru Litvinski un vārtsargu Vladislavu Kurakinu, kurš pērn aizveda Jūrmalas «Spartaku» līdz Latvijas čempionu titulam. Vēl komanda pagarinājusi līgumu ar aizsargu Oļegu Timofejevu un Sergeju Šumeiko, komandas kapteini Oļegu Laizānu un pussargu Ēriku Punculu.

Vēl 2015.gadā «Riga» ar nosaukumu «Caramba»/«Dinamo» triumfēja Latvijas pirmajā līgā, iegūstot iespēju debitēt virslīgā, savukārt pērnajā sezonā ar 36 punktiem 28 spēlēs «Riga» virslīgā izcīnīja piekto vietu.

Jaunā virslīgas sezona sāksies 10.martā ar «Jelgavas» un «Babītes» dueli, bet dienu vēlāk pirmo maču aizvadīs arī «Riga», kas tiksies ar Gorkša iepriekš pārstāvēto «Liepāju».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu