Gorkšs: Latvijas līmenim komandā ir savākti skaļi uzvārdi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Viena no skaļākajām starpsezonas pārejām Latvijas futbola «SynotTip» virslīgā ir nacionālās komandas kapteiņa Kaspara Gorkša pievienošanās ambiciozajai «Riga FC» vienībai. Viņš neslēpj, ka komandas sastāvs Latvijas līmenim ir nokomplektēts visai spēcīgs, taču uzvaras neizcīna uzvārdi.

«Kolektīvs parasti jau veidojas priekos un bēdās, respektīvi, uzvarās un zaudējumos. Esam šobrīd pirmssezonas stadijā, kad ir nogurums un uz rezultātu neskatās tik daudz. Domāju, ka kolektīva spēku varēsim novērtēt jau sezonas sākumā. Cik spēcīgs, stiprs un saliedēts ir mūsu kolektīvs,» komandas mājas lapā citēts Gorkšs.

Iepriekšējo sezonu viņš noslēdza «Liepāja» sastāvā.

«Nevienam nav noslēpums, ka Latvijas līmenim mums ir savākti pietiekami skaļi uzvārdi, vairāki izlases spēlētāji, bet uzvārdi paši uz laukuma nespēlē, lai arī cik banāls šis teksts būtu. Tā vienkārši ir. Viss mums būs jāpierāda laukumā,» atzīmēja Gorkšs.

«Riga» rindās jaunajā sezonā spēlēs pašmāju futbolā tādi pazīstami spēlētāji kā Vladislavs Kurakins, Vitālijs Smirnovs, Sergejs Kožans, Artūrs Zjuzins, Oļegs Laizāns, Daniils Turkovs un Valērijs Šabala.

«Latvijas izlases kapteinis tā ir sava veida vizītkarte. Kaspars ir līderis. Mums ļoti palīdzēs arī tas, ka jaunie futbolisti, redzot Kaspara profesionālo pieeju darbam, strādās tāpat un, iespējams, kādu dienu sasniegs tādas pašas virsotnes.

Treneris sacīja, ka Kaspars noteikti mūsu komandā būs līderis. Ar to arī viss ir pateikts.

Skaidrs, ka mūsu uzdevumi ir augstākie, proti, uzvarēt visos Latvijas turnīros, un Kaspars šo mērķu izpildē noteikti palīdzēs,» sacīja «Riga FC» sporta direktors Aleksandrs Romašins.

«Mēģināšu palīdzēt, kā vien spēšu. Pats tagad jūtos labi. Protams, ir nedaudz jāpierod pie mākslīgā seguma, ilgāku laiku uz tā nav sanācis būt, bet viss būs kārtībā,» norādīja Gorkšs.

Jauno Latvijas «SynotTip» virslīgas sezonu «Riga FC» sāks 11. martā, kad spēkiem mērosies ar FK «Liepāja».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu